in 2 BBQ

Voorwaarden

Tot standkoming overeenkomst

Deze levervoorwaarden zijn geldig op het moment dat u via www.intobbq.nl een of meerdere producten hebt besteld.

 

Prijzen:Alle prijzen op onze Shop zijn exclusief 21% BTW en exclusief verzendkosten. Wij accepteren alleen bestellingen op vooruitbetaling of onder rembours.

 

Bestellingen:Na plaatsing van uw bestelling krijgt u een e-mail ter bevestiging. Hierna gaan wij over tot verwerken en verzenden van uw bestelde producten. Voor rembours verzendingen zullen wij u een e-mail sturen met de exacte datum en tijd.

 

Verzendkosten:

Minimale verzendkosten bij vooruitbetaling:   7.25 (0-5kg)

Minimale verzendkosten bij vooruitbetaling:   9.50 (5-10kg)

Minimale verzendkosten bij vooruitbetaling: 11.50 (10-20kg)

Minimale verzendkosten bij vooruitbetaling: 13.60 (20-30kg)

 

Minimale verzendkosten bij rembours: 13.50 (0-5kg)

Minimale verzendkosten bij rembours: 15.50 (5-10kg)

Minimale verzendkosten bij rembours: 17.50 (10-20kg)

Minimale verzendkosten bij rembours: 19.60 (20-30kg)

 

Afhankelijk van de grootte van uw bestelling (het gewicht) kunnen de verzendkosten hoger uitvallen. Bij de bevestiging van uw order, zullen wij de totale verzendkosten van uw bestelling doorgeven. Bij een bestelling van >1000 Euro leveren wij franco.

Deze verzendkosten zijn binnen Nederland voor andere landen op aanvraag.

 

Verzending: Wij verzenden uw bestelling binnen 5 tot 10 werkdagen. Bij bevestiging van uw order laten wij u weten of het artikel op voorraad is of wanneer wij het artikel verwachten.

 

Vooruitbetalen:Bij vooruitbetaling wachten wij met verzenden op de bijschrijving van uw totale factuurbedrag inclusief de verzendkosten op onze giro of bankrekening.

 

 

Ophalen van uw bestelling:Op dit moment is het alleen mogelijk om, na vooruitbetaling, op afspraak uw bestelling af te halen!

 

Defect bij aflevering:Mocht een door u besteld product bij aflevering niet in orde/compleet, of defect zijn, dienen wij hiervan binnen 5 werkdagen op de hoogte gesteld te worden. Wij zullen u ten allertijden een nieuw artikel leveren. Na deze 5 dagen kunnen wij geen fabrieksgarantie meer garanderen.

 

=Aansprakelijkheid:Wij zijn niet aansprakelijk voor schade ontstaan door het op onjuiste en/of onveilige manier gebruiken van het door ons geleverde. Wij zijn maximaal aansprakelijk voor het aankoopbedrag van de door ons geleverde producten. De aansprakelijkheid tijdens het transport is voor rekening van www.intobbq.nl en vervalt op het moment van aflevering aan u.

 

Privacy: www.intobbq.nl houdt zich aan de Wet Persoonsregistraties. De door u aan ons verstrekte persoonlijke gegevens zullen alleen ten behoeve van eigen medewerkers gebruikt worden, voor het verzenden van producten en ter verificatie van de te ontvangen betaling van u aan ons. Wij zullen uw gegevens niet beschikbaar stellen aan derden.

 

Afbeeldingen & Illustraties:Afbeeldingen & Illustraties dienen slecht ter illustratie, en blijven eigendom van www.intobbq.nl Alle afbeeldingen, tekeningen, kleuren etc. gelden slechts bij benadering. Afwijkingen van de werkelijkheid kunnen geen aanleiding zijn tot schadevergoeding en/of ontbinding. Er wordt veel zorg besteed aan het verstrekken van actuele en correcte informatie. Wij kunnen echter niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste of verouderde afbeeldingen of fouten.

 

Toepasselijkheid:Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle leveringen en diensten van www.intobbq.nl bij de uitvoering van opdrachten die niet afkomstig zijn van zakelijke klanten of bedrijven. Afwijkende en/of aanvullende overeenkomsten moeten uitdrukkelijk schriftelijk zijn bevestigd door www.intobbq.nl; dit geldt ook wanneer wordt afgezien van de eis tot schriftelijke bevestiging.

 

Webdesign H.C. Wohlken